one px fb code
Ino domeni Domaći domeni
Pronađite savršeno ime domena!
RS i SRB logo RNIDS logo
Postojeći korisnici 21% popusta za registraciju i obnovu .RS domena za one koji pređu na neki od novih SSD hosting paketa!
 
Novi korisnici 21% popusta za registraciju .RS domena za one koji uzmu neki od novih SSD hosting paketa!

Nacionalni domeni *cene su bez PDV-a
Ekstenzija Vrsta korisnika Cena (godišnja)
.RS namenjen svim zainteresovanim korisnicima 1.880 1.485 dinara
.CO.RS namenjen poslovnim korisnicima 875 dinara
.ORG.RS namenjen svim ostalim korisnicima koji su pravna lica 875 dinara
.EDU.RS namenjen obrazovnim ustanovama i organizacijama 875 dinara
.IN.RS namenjen fizičkim licima 490 dinara
.СРБ namenjen svim zainteresovanim korisnicima 700 dinara
.ПР.СРБ namenjen poslovnim korisnicima 390 dinara
.ОРГ.СРБ namenjen svim ostalim korisnicima koji su pravna lica 390 dinara
.ОБР.СРБ namenjen obrazovnim ustanovama i organizacijama 390 dinara
.ОД.СРБ namenjen fizičkim licima 390 dinara
 • Zaštita Whois podataka za .rs i .срб domena - 500 dinara za godinu dana
 • Promena vlasništva domena - 699 dinara (PDV nije uračunat u cene)
Internacionalni domeni *cene su bez PDV-a
Ekstenzija Vrsta korisnika Cena (godišnja)
.COM namenjen svim zainteresovanim korisnicima 1.250 dinara
.NET namenjen svim zainteresovanim korisnicima 1.300 dinara
.ORG namenjen svim zainteresovanim korisnicima 1.410 dinara
.BIZ namenjen svim zainteresovanim korisnicima 2.010 dinara
.ME namenjen svim zainteresovanim korisnicima 2.590 dinara
.INFO namenjen svim zainteresovanim korisnicima 2.150 dinara
.XYZ namenjen svim zainteresovanim korisnicima 1.690 dinara
.TV, .CC, .FM, .AM, .BZ i mnogi drugi namenjen svim zainteresovanim korisnicima pozovite nas
 • Zaštita Whois podataka za inostrane domene - 550 dinara za godinu dana
 • Promena vlasništva domena - 699 dinara (PDV nije uračunat u cene)

Podrška Podrška:

Služba Radno vreme Telefon E-mail Fax
Hosting i registracija domena Radnim danima 08-16 011 4255 134, 064 60 02 634 domeni@isp.beotel.net 011 4255 121
Hosting podrška Radnim danima 09-17 011 4255 122, 064 60 02 622 hosting@isp.beotel.net 011 4255 121

POS pozicije Uplatna mesta BeotelNeta:

Beograd TC Futura, Nemanjina 40, Slavija 011/4255-101 Ponedeljak - petak od 09h do 21h, subotom od 09h do 16h
Beograd TC Merkator, Bulevar umetnosti 4, Novi Beograd 011/4255-105 Ponedeljak - nedelja od 9h do 22h
Beograd Bulevar vojvode Mišića 37, Senjak 011/4255-000 Ponedeljak - petak od 10h do 16:30h
Niš Strahinjića Bana 3 (lokal 16 u prizemlju) 018/3200-000 Ponedeljak - petak od 09h do 18h, subotom od 09h do 14h
Novi Sad, Maksima Gorkog 2 021/386-0000 Ponedeljak - petak od 08h do 20h, subotom od 09h do 14h

3 razloga za registraciju domaćeg domena:

 • Prisustvo

  Registracijom .RS i/ili .СРБ domena, istovremeno i geografski određujete teritoriju za koju je internet sajt prevashodno namenjen.
  To je posebno bitno za internet pretraživače, koji u prikazu rezultata za pretrage iz Srbije daju prednost sajtovima na .RS i .СРБ domenima.

 • Dostupnost

  Još uvek je slobodan veliki broj potencijalno zanimljivih pojmova za naziv budućeg internet domena u okviru .RS i .СРБ domenskih prostora (imena, naziva firmi ili proizvoda, geografskih i opštih pojmova iz oblasti kulture, istorije, umetnosti, itd).

  To nije slučaj sa .COM, .ORG i .NET domenima.

 • Identitet

  Registrovanjem svih potrebnih .RS i/ili .СРБ domena potpuno štitite svoj identitet, naziv svoje firme ili svojih brendova, proizvoda ili usluga na srpskom internet prostoru.

RNIDS Opšti uslovi o registraciji naziva domena


 • Transfer domena
 • TRANSFER DOMENA

  Transfer domena kod BeotelNeta – brzo i jednostavno.

  • Nepobedivi hosting paketi!
  • Najbolje cene
  • 24/7 podrška


Upravljajte vašim domenom jednostavno koristeći naše cPanel i Plesk control panele.
Prebacite vaš web sajt brzo i jednostavno.

Zašto da izaberete BeotelNet?

Prvi registar domena u Srbiji

BeotelNet je prvi i jedan od najvećih registara domena u Srbiji. Sve više korisnika veruje nama, više nego drugim provajderima domena. Pravo ime vašeg domena može da bude ključ za dalji uspeh, ne gubite vreme, registrujte se kod najboljih.

Najveći izbor domena na Internetu

Svaki put kada unesete ime u našem polju za pretragu domena, mi tražimo najveći izbor imena za vaš domen. Nema boljeg mesta da pronađete pravo ime domena za vaš posao.

Najbolja podrška 24/7

Zbunjeni ste, nešto vam nije jasno? Naši profesionalni, prijateljski nastrojeni stručnjaci za domene su tu da vam pomognu. Pozovite nas na (011) 4255 134 ili pošaljite email na domeni@isp.beotel.net

Registrujte nove domene ili preselite postojeće domene direktno kod BeotelNeta.

 • Podržane kartice
 • Banca Intesa logo
 • Plaćanje se može obaviti platnom karticom na sajtu, gotovinskom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci, e-bank nalogom, virmanom ili deviznim transferom iz inostranstva.

 • Verified online

Pitanja i odgovori

Web sajt je ključ za poslovanje širom sveta. Ali bez lako pamtljive web adrese, odnosno domena, klijenti će vas teško pronaći ili upamiti kako da ponovo dođu na vaš sajt.

Pronalaženje pravog imena je lako prilikom provere domena kod BeotelNeta. Samo unesite željeno ime domena u polje za pretragu na vrhu stranice i mi ćemo vas informisati da li je domen dostupan za registraciju.

BeotelNet ne radi samo registraciju domena. Imamo sve što je potrebno da budete on-line. Od hostinga, izrade web-sajtova, i privlačenja novih klijenata, do zaštite podataka prilikom on-line kupovine, BeotelNet je pokrio sve segmente vašeg poslovanja na Internetu.

Ime vašeg domena je najvažniji deo vašeg prisustva na Internetu, sve počinje sa pretragom imena domena.

Za nekoliko sekundi ćemo vas informisati ne samo da li je ime koje ste tražili dostupno, nego i predložiti imena o kojima možda niste razmišljali - od standardnih kao što su .rs, .co.rs, .com i .net do novih domena kao što su .club, .online, .website, .xyz , .tech, .store i mnogi drugi.

Bilo da ste novi ili postojeći korisnik, registrovanje novog domena kod BeotelNeta ne može biti jednostavnije.

Prvo, iskoristite našu pretragu domena da se uverite da vaš domen nije već registrovan. Kada pronađete jedinstveno ime domena za svoj sajt, izaberite odgovarajući hosting paket iz naše ponude. Bilo da ste početnik u potrazi za osnovnim paketom ili firma koja traži snažan i sveobuhvatan web hosting, imamo hosting pakete koje tražite.

Nakon što ste napravili izbor hosting paketa, popunite neophodne informacije i detalje plaćanja. Sve informacije koje ste uneli prilikom registracije domena ostaju zaštićene kod BeotelNeta. Kao postojeći kupac, uvek možete dodati nove domene tako što ćete posetiti Control Panel ili portal za naše korisnike https://my.beotel.net/ i kliknuti na "dodati novi domen" iz menija; zatim možete koristiti pretragu imena domena da pronađe željeno ime domena i hosting paket koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Nije komplikovano preseliti domen kod BeotelNeta. Imate nekoliko koraka kod vašeg trenutnog registra i nekoliko koraka kod BeotelNeta. Proces transfera domena traje oko 7 dana. Proces transfera domena treba započeti najmanje 30 dana pre isteka registracije vašeg domena, kako ne bi došlo do prekida u radu.

Mi ćemo vam pomoći da preselite domen BeotelNeta, tako da odmah možete korisiti prednostima naših pristupačnih hosting usluga. Da ne biste izgubili ime vašeg domena ili uloženi trud za izradu vašeg web sajta, učinićemo sve da transfer vašeg domena prođe bez ikakvih problema.

Za transfer internacionalnih domena (.com, net, org...) potrebno je da kod vašeg trenutnog provajdera (registra) otključate domen za transfer i preuzmete autorizacioni kod (EPP kod). Važno je da je email adresa administrativnog kontakta vašeg domena u whois bazi domena ispravna, jer se na tu email adresu šalje link za odobrenje transfera. Tokom transfera ne sme biti aktivna whois zaštita na domenu.

Za transfer nacionalnih domena (.rs, co.rs, срб...) potrebno je da od vašeg trenutnog provajdera (registra) zatražite autorizacioni kod (EPP kod). Važno je da email adresa administrativnog kontakta domena u tom trenutku bude ispravna, jer će vam EPP kod biti poslat na tu email adresu. Nakon dobijanja autorizacionog koda, možete kod BeotelNeta zatražiti transfer domena, uz dostavljanje EPP koda koji ste dobili na email.

Transfer domena je besplatan, cena koju plaćate prilikom transfera uključuje produžetak registracije domena za jednu godinu, koja se dodaje na trenutni datum isteka registracije vašeg domena.

Ostaviti dobar prvi utisak je najvažnije za svakoga ko želi prisustvo na Internetu, posebno vlasnicima preduzeća.

Vaša strategija u komunikacijama treba da bude povezivanje vaše nove personalizovane e-mail adrese da sa imenom vašeg domena. Na primer, ako je ime domena imefirme.rs ili .com, možete imati prilagođenu e-mail adresu kao što je ime.prezime[@]imefirme.rs. Ovo je odličan način za stvaranje jedinstvenog brenda za vaš novi web sajt. Postavite vaš domen i e-mail adresu odvojeno od drugih generičkih web hosting adresa, kao što je mojeime[@]gmail.com, koje mogu izgledati neprofesionalno kod važnih primalaca vaših poruka.

Kod BeotelNeta možete podesiti vašu novu e-mail adresu u samo nekoliko klikova. Ulogujte se na Control Panel i odaberite “napravi novog e-mail korisnika”. Možete da birate između e-mail naloga koji je uključen u hosting paket za vaš domen, ili da korisitite dodatne mogućnosti našeg Mail hosting servisa namenjenog poslovnim korisnicima.

Nakon što ste videli kako je lako koristiti pretragu imena domena, trebaće vam takođe jednostavan proces plaćanja. Plaćanje možete uraditi on-line, prihvatamo sve glavne kreditne kartice, uključujući VISA, MasterCard, Diners i American Express, kao i debitne kartice.

Osim toga plaćanje možete izvršiti gotovinskom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci, e-bank nalogom, virmanom ili deviznim transferom iz inostranstva.

Ako vam je potrebna dodatna informacija, slobodno pozovite, naši profesionalni, prijateljski nastrojeni stručnjaci za domene su tu da vam pomognu.
Pozovite nas na 011 4255 134 ili pošaljite email na domeni[@]isp.beotel.net.

Internacionalni domen se nakon isteka registracije ne briše i nije odmah slobodan za registraciju. Tri dana nakon isteka registracije domena, internacionalni registar vrši izmenu name servera u svoje i postavlja svoju web stranicu.
Kada registracija internacionalnog domena istekne, domen prolazi kroz nekoliko faza. Pravila propisuje organizacija ICANN ( INTERNET CORPORATION FOR ASSIGNED NAMES AND NUMBERS) u saradnji sa nadležnim registrima i provajderima koji sprovode propisana pravila.FAZE NAKON ISTEKA REGISTRACIJE INTERNACIONALNOG DOMENA:

GRACE PERIOD (do 30 dana nakon isteka domena) Period odmah nakon isteka registracije domena. U ovoj fazi koja traje 30 dana, domen se isključuje sa Interneta. Vaš sajt u toj fazi nije vidljiv, niti dostupan. U Grace Period fazi još uvek možete obnoviti registraciju domena po standardnoj ceni. Neophodno je da znate da za taj period ne postoji nikakva garancija. Kod većine domena taj period traje 30 dana, ali taj period kod nekih tipova domena može biti i kraći. Registri domena nisu u obavezi da obezbede grace period. U ovoj fazi internacionalni registar vaš domen može staviti na licitaciju.
REDEMPTION GRACE PERIO (31- 60 dana nakon isteka domena) Redeption grace period, odnosno period otkupa je faza u kojoj Vam internacionalni registar još uvek daje mogućnost da produžite registraciju domena ali po ceni većoj od standardne, koja se tada kreće i preko 100EUR (u zavisnosti od tipa domena) u dinarskoj protivvrednosti. Domen u ovoj fazi može ostati do 30 dana.
EXTENDED REDEMPTION GRACE PERIOD (61-150 dana nakon isteka domena) Faza produženog perioda otkupa domena u kojoj internacionalni registar još uvek daje šansu da produžite registraciju domena po višoj ceni. Cena se tada kreće i preko 100EUR (u zavisnosti od tipa domena) u dinarskoj protivvrednosti. Domen u ovoj fazi može ostati do 90 dana.
DELETION Poslednja faza je brisanje domena.U ovoj fazi internacionalni registar odlučuje da li će domen prodati na aukciji ili ga obrisati i omogućiti da ponovo postane slobodan za registraciju.

Zaključak:

Ako ste pažljivo pročitali naše informacije, možete da zaključite da nikako nije dobro da dozvolite da domen istekne, jer nakon isteka domena Vi više niste vlasnik tog domena, a ako se grace period skrati ili zaboravite da na vreme produžite domen i dozvolite da i Grace period prođe, moraćete da platite preko 100EUR za povraćaj i produženje Vašeg domena u redemption fazi ili ćete nakon nje možda zauvek ostati bez domena. Predlažemo da uvek vodite računa da potreban iznos za obnavljanje registracije Vašeg domena uplatite na vreme, odnosno najmanje 5 dana pre isteka registracije domena.

Napomena:

Svi naši korisnici su obavešteni o isteku svog domena slanjem predračuna. Predračun za obnavljanje registracije domena šaljemo 30 dana pre isteka domena na Vaš email kao i nekoliko dodatnih upozorenja o isticanju domena. Veoma je važno da nas obavestite ako prestanete da koristite email adresu koju ste uneli pri prijavi za registraciju domena, kako se ne bi desilo da obaveštenja o isteku domena šaljemo na email adresu koju više ne koristite.

ADSL Express

ADSL express Potpuno besplatno isporučujemo na Vašu kućnu adresu paket za aktivaciju korisničkog Ugovora! Ukoliko niste u mogućnosti da posetite naše prodajno mesto, u roku od jednog radnog dana dostavljamo Vam na kućnu adresu sve što je potrebno za povezivanje na ADSL Internet. ADSL Express je posebno pogodan za korisnike koji u blizini nemaju prodajno mesto BeotelNeta.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 011/ 4255-000 ili putem e-mail-a: adsl-info@isp.beotel.net.