Mail hosting FAQ

Na ovoj strani se nalaze odgovori na najčešće postavljana pitanja naših korisnika u vezi sa našom MAIL HOSTING uslugom.

Upravo mi je aktiviran mailserver, ali ne mogu da šaljem i primam mail.
Moguće je da je razlog u tome što je od trenutka registracije Vašeg mailservera i upisivanja u Beotelov DNS potrebno 12-24h do njegovog aktiviranja.
Ne mogu da pošaljem mail kada se logujem preko nekog drugog provajdera.
Da biste uspešno poslali mail neophodno je da u mail klijentu koji koristite uključite autorizaciju za slanje. Podešavanje te opcije kod najčešće korišćenih mail klijenata možete pogledati ovde.
Kolika je maksimalna veličina poruke koju mogu da pošaljem?
Veličina poruke na celom serveru je ograničena na 20MB. Potrebno je da u Outlook Express-u, pod opcijom Tools-Accounts-mail-Properties-Advanced, u opciji break apart messages larger than unesete, npr. 2000 KB da bi se ta poruka podelila u više manjih i tako poslala. Po prijemu, tu poruku treba otvoriti u Outlook Express-u koji prepoznaje način na koji je ta poruka podeljena, pa ih automatski spaja u jednu. Možete veliku poruku da spakujete i pošaljete...
Prebacio sam domen na Beotel i obavešten sam da je preregistracija završena, ali kada se konektujem sa starog provajdera, ne vidi mi se sajt ili mi ne radi mail.
Potrebno je da uputite zahtev administratoru prethodnog provajdera za brisanje Vašeg rekorda iz DNS-a.

Za sve probleme koji su vezani za webhosting kontaktirajte nas na telefon: 011/4255-000
ili pišite na mail adresu: webhosting@isp.beotel.net

BeotelNet-ISP doo je 25. maja 2018. izmenio Politiku privatnosti podataka. Izmenjene informacije pogledajte ovde.
BeotelNet-ISP doo koristi "kolačiće" (eng. Cookies) za analizu posete sajtu i marketinške aktivnosti. Daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa upotrebom "kolačića" i Politikom privatnosti.

Prihvatam