promo banner
 • WordPress Hosting
  Jednostavno, brzo i sigurno
  Jednostavno, brzo i sigurno
  WordPress Hosting
  WordPress hosting paketi
  WordPress
  Hosting
  Automatska instalacija i ažuriranje WordPress-a
  Automatska instalacija i ažuriranje
  Veliki izbor tema i dodataka
  Veliki izbor tema i dodataka
  Neograničeni saobraćaj
  Neograničeni saobraćaj
  Najbrži SSD hosting
  Najbrži SSD hosting
  Webshop plugin za online plaćanje
  Webshop plugin za online plaćanje
WordPress

Sve što vam treba za WordPress hosting

Proširili smo naše hosting usluge novim WordPress hosting paketima.

Na raspolaganji su vam najkompletniji, najsigurniji i najraznovrsniji WordPress hosting paketi u Srbiji, sa interfejsom koji omogućava lako instaliranje, konfigurisanje i upravljanje WordPress sajtovima.

Na ovoj stranici ćete naći sve relevantne informacije o našim WordPress hosting paketima i njihovim funkcionalnostima.

WooCommerceYoastJetpack
Instalacija i upravljanje

Instalacija i upravljanje

Napravite web sajt za nekoliko minuta pomoću jednostavne konfiguracije WordPress-a. Dobijate instalirane teme i dodatke koje možete iskoristiti za lako pravljenje sajta, vi birate opcije koje vam odgovaraju.

Upravljajte svim svojim WordPress web sajtovima pomoću jednostavne web konzole. Pored snimka ekrana WordPress Toolkit prikazuje status bezbednosti i potrebna ažuriranja, kao i najčešće korišćene funkcije za lak pristup. Takođe, možete koristiti različite operacije na svim vašim WordPress web sajtovima istovremeno.

Lako korišćenje

Lako korišćenje

Svejedno je da li ste profesionalac ili početnik, naši WordPress hosting paketi su intuitivni i jednostavni za korišćenje.

Pronađite i instalirajte dodatak ili temu za vaš WordPress lako i brzo, klonirate svoj web sajt, postavite razvojno (Staging) okruženje, aktivirajte režim održavanja (Maintenance Mode), upravljajte opcijama otklanjanja grešaka (Debug Management), sve ovo pomoću jedne konzole,  web interfejsa.

Sigurnost i bezbednost

Sigurnost i bezbednost

Vaš sajt je zaštićen od standardnih sigurnosnih propusta, uz mogućnost instalacije sigurnosnih zakrpa za WordPress. Sve vreme je aktivan sistem bezbednosti koji uključuje prepoznavanje i uklanjanje zlonamernog koda, kao i sprečavanje neovlašćenog pristupa upravljačkom sistemu WordPress-a.

WordPress Toolkit zaštitom (Automatic Hardening), SSL sertifikatom, Smart Update-om, svakodnevnim backup-om,i drugima vrstama zaštite koje su vam na raspolaganjum, vaša WordPress web prezentacija je bezbedna i zaštićena.

Teme i dodaci

Novo! Teme i dodaci

Pregledajte kolekciju prilagodljivih tema za WordPress koje vam nudimo i odaberite onu koja najviše odgovara vašem poslovanju.

Veliki broj dodataka (Plugins) za WordPress koji su vam dostupni pomoćiće da napravite web sajt bolji od konkurencije. Instalirajte komplet dodataka za vaš postojeći WordPress web sajt.

E-Commerce

Webshop

Otvorite svoj Webshop pomoću AllSecure Open Plugin-a, dodatka koji omogućava jednostavnu i brzu integraciju Wordpress-a, odnosno WooCommerce sistema sa AllSecure platformom za online plaćanje (Payment Gateway). Vaši klijenti imaće mogućnost da bezbedno plaćaju online sve vaše usluge i proizvode kreditnim karticama.

BeotelNet WordPress Hosting paketi

WordPress
START

WordPress sajt ili blog

8.820 RSD/god

7.056 RSD/god

20% popusta ostvarujete ukoliko naručite hosting zajedno sa domenom

cena sa uključenim PDV-om
 • 10GB prostor na Solid State Drive (SSD)
 • Neograničen saobraćaj
 • 3 domena/sajta Više informacija
 • 3+3 staging Više informacija
 • 3 baze podataka bez ograničenja veličine Više informacija
 • 100 mail naloga
 • Mailbox bez ograničenja veličine Više informacija
 • WordPress AutoupdatesViše informacija
 • Cashe ubrzanje sajtova Više informacija
 • Backup svakog dana Više informacija
 • cPanel, DDoS zaštita, 2FA, 24/7 monitoring
Naručite!

WordPress
PRO

WooCommerce Webshop

16.200 RSD/god

12.960 RSD/god

20% popusta ostvarujete ukoliko naručite hosting zajedno sa domenom

cena sa uključenim PDV-om
 • 30GB prostor na Solid State Drive (SSD)
 • Neograničen saobraćaj
 • 5 domena/sajtova Više informacija
 • 5+5 staging Više informacija
 • 10 baza podataka bez ograničenja veličine Više informacija
 • 200 mail naloga
 • Mailbox bez ograničenja veličine Više informacija
 • WordPress AutoupdatesViše informacija
 • Cashe ubrzanje sajtova Više informacija
 • Backup svakog dana Više informacija
 • cPanel, DDoS zaštita, 2FA, 24/7 monitoring
Naručite!

WordPress
MASTER

WooCommerce sa mnogo artikala

23.760 RSD/god

19.008 RSD/god

20% popusta ostvarujete ukoliko naručite hosting zajedno sa domenom

cena sa uključenim PDV-om
 • 50GB prostor na Solid State Drive (SSD)
 • Neograničen saobraćaj
 • 10 domena/sajtova Više informacija
 • 10+10 staging Više informacija
 • 15 baza podataka bez ograničenja veličine Više informacija
 • 300 mail naloga
 • Mailbox bez ograničenja veličine Više informacija
 • WordPress AutoupdatesViše informacija
 • Cashe ubrzanje sajtova Više informacija
 • Backup svakog dana Više informacija
 • cPanel, DDoS zaštita, 2FA, 24/7 monitoring
Naručite!

Registracija domena

Pretražite i registrujte odmah domaće i internacionalne domene
.RS2.256 RSD2.028 RSD
.CO.RS1.050 RSD
.COM1.620 RSD
.NET1.980 RSD
.ORG1.980 RSD
.INFO2.580 RSD

Alati za WordPress Webmastere

Jedna konzola za sve!

Instalirajte i upravljajte vašim WordPress sajtovima pomoću jedne web konzole, sa jednim korisničkim nalogom.

WordPress Toolkit vam omogućava lako instaliranje, konfigurisanje i upravljanje WordPress-om, od prilagodljivih instalacija, do intuitivnog upravljanja temama, dodacima, lozinkama, backup-om, itd. WordPress Toolkit može vršiti različite operacije na više odabranih web sajtova,  istovremeno. Najbolji alat za one koji hostuju više WordPress sajtova.

Backup & Restore - obezbedite se i za najgori scenario!

Svaki dan backup (rezervna kopija) vaših podataka čuva se na odvojenim serverima, čuvanje kopija podataka 30 dana. Vaši podaci su zaštićeni i mogu da se vrate iz backup arhive u svako doba u slučaju potrebe.

Možete samostalno kreirati backup, preuzeti i oporaviti sadržaj arhiva vaših podataka (e-mail, web sajt, baza podataka) jednim klikom. Full Backup vašeg naloga, File Backup, DNS Zone Backup, Database Backup, E-mail Backup, SSL Cert Backup, Queue, Snapshot, podešavanja...

Osim čuvanja 30 dana inkrementalnih kopija podataka, korisnicima su na raspolaganju tačke vraćanja (Restore Points) i rezervne kopije vam omogućavaju da vratite vaš web sajt u prethodno stanje.


Razvojno okruženja (Staging) za razvoj vaše aplikacije u realnom okruženju.

Možete da klonirate svoj web sajt i postavite razvojno (Staging) okruženje za nove ideje, nove funkcionalnosti i testirate ih online.

Napravite kopiju vašeg WordPress web sajta, baze podataka i kredencijala. WordPress Toolkit može da kopira podatke između vašeg produkcionog web sajta i svake od odgovarajućih faza vašeg razvojnog (staging) web sajta.

Nakon završenog testiranja jednim klikom možete da sinhronizujete vaše razvojno (Staging) okruženje i pusti te ga u produkciju.

Bezbednost i ažuriranje aplikacije - mislili smo o tome!

Jednim klikom pojačajte zaštitu vašeg sajta (1-Click Hardening), primenite najnovije bezbednosne zakrpe, preporuke i najbolje prakse stručnjaka za bezbednost WordPress-a iz WP Codex i WP security. Odaberite stavke koje želite da uključite za zaštitu vašeg WordPress sajta, kliknite na „Zaštiti“ i završili ste.

Skener za bezbednost vašeg WordPress web sajta primenjuje najnovije bezbednosne zakrpe, preporuke i najbolje prakse stručnjaka za bezbednost WordPress-a iz WP Codex i WP security. Uključite automatsko ažuriranje za nove verzije WordPress-a, dodatke i teme, kako bi ste se bili sigurni da je vaš WordPress web sajt  ažuran i zaštićen od hakerskih napada.

Smart Updates automatski analizira da li ima neophodnih ažuriranja za teme, dodatke, jezike, instalacije WordPress-a vaših sajtova, i instalira ih bez prekida u radu vašeg web sajta. Vaš WordPress sajt mora biti ažuriran i zaštićen kako biste sprečili bezbednosne rizike.

Webshop plugin za online autorizaciju platnih kartica

Svaki BeotelNet WordPress Hosting paket uključuje pre-integrisan WooCommerce modul za bezbednu online naplatu platnim karticama putem AllSecure platforme za plaćanje.

AllSecure platforme spadaju u najsavremenija globalna rešenja za procesiranje elektronskih plaćanja. Integrisano rešenje za upravljanje rizicima obezbeđuje trgovcu širok spektar filtera za detekciju prevara, kao i aplikacija koje služe ubrzavanju plaćanja i smanjenju broja reklamacija, čineći internet poslovanje bezbednim i komfornim.

WooCommerce moduli uključuju opciju prikazivanja forme za unos podataka o platnim karticama, bez napuštanja vaše online prodavnice. Trgovac ni u jednom trenutku nema pristup kartičnim podacima. AllSecure otvoreno sarađuje sa velikim brojem partnerskih banaka i procesora u Srbiji, regionu i inostranstvu. Nakon aktivacije modula, kontaktirajte AllSecure i dobićete potrebne informacije o tome kako da izvučete maksimum iz svoje online prodavnice. AllSecure će vam pomoći da izaberete jednu ili više banaka u kojima možete otvoriti namenski internet račun na koji će se slivati sredstva naplaćena na vašoj online prodavnici.

Povežite se na AllSecure platnu platformu za nekoliko minuta. Omogućite vašim kupcima, bez obzira odakle dolaze, da bezbedno izvrše plaćanje vaših proizvoda i usluga 24 sata dnevno.

Hosting rešenje napravljeno da zadovolji sve vaše WordPress potrebe!

Single-Sign-On
Administratorima i korisnicima WordPress-a je omogućeno da se direktno prijave iz kontrolnog panela (cPanel) na WordPress stranice, bez potrebe za unosom korisničkog imena i lozinke za administraciju vašeg WordPress web sajta. Takođe, možete upravljati administratorskim nalozima, menjati parametre za pristup, lozinku ili e-mail adrese, i dr. Upravljajte bazom podataka pomoću phpMyAdmin-a, uvoz i izvoz podataka, kreiranje upita, promena lozinke baze podataka, itd., sve pomoću jednostavnog web interfejsa.

Maintenance Mode
Aktivirajte režim održavanja WordPress-a jednim klikom, dok radite razne zadatke poput izrade rezervnih kopija, ažuriranja WordPress-a, dodataka ili tema. Postavite stranicu „Održavanje u toku“, „Uskoro“ ili sl. uz mogućnost prilagođavanja stranice. Napravite prilagođenu stranicu sa odbrojavanjem  samo jednim klikom.

Indeksiranje sajtova
Omogućite ili zabranite pretraživačima (search engine bots) da sakupljaju informacije o vašem web sajtu. Ova opcija omogućava „Obeshrabrivanje pretraživača od indeksiranja web sajta “ u samom WordPress-u, dodaje oznake “noindex, nofollow” u zaglavlju i dodacima web sajta, kao i  Disallow direktivu robots.txt fajlu.

Besplatan SSL sertifikati
Nudimo vam besplatnu i automatizovanu instalaciju SSL sertifikata za sve domene koje hostujete na našim WordPress hosting paketima. Izdavanje sertifikata (CA) radi cPanel, odnosno COMODO. Nije potrebna komplikovana konfiguracija, kao ni e-mail adresa za verifikaciju. Ovi SSL sertifikati se automatski obnavljaju i podržavaju sve glavne Internet pregledače (browser).

Alati za WordPress Webmastere

Instalirajte i upravljajte vašim WordPress sajtovima pomoću jedne web konzole, sa jednim korisničkim nalogom.

WordPress Toolkit vam omogućava lako instaliranje, konfigurisanje i upravljanje WordPress-om, od prilagodljivih instalacija, do intuitivnog upravljanja temama, dodacima, lozinkama, backup-om, itd. WordPress Toolkit može vršiti različite operacije na više odabranih web sajtova, istovremeno. Najbolji alat za one koji hostuju više WordPress sajtova.

Backup & Restore - obezbedite se i za najgori scenario!

Svaki dan backup (rezervna kopija) vaših podataka čuva se na odvojenim serverima, čuvanje kopija podataka 30 dana. Vaši podaci su zaštićeni i mogu da se vrate iz backup arhive u svako doba u slučaju potrebe.

Možete samostalno kreirati backup, preuzeti i oporaviti sadržaj arhiva vaših podataka (e-mail, web sajt, baza podataka) jednim klikom. Full Backup vašeg naloga, File Backup, DNS Zone Backup, Database Backup, E-mail Backup, SSL Cert Backup, Queue, Snapshot, podešavanja...

Osim čuvanja 30 dana inkrementalnih kopija podataka, korisnicima su na raspolaganju tačke vraćanja (Restore Points) i rezervne kopije vam omogućavaju da vratite vaš web sajt u prethodno stanje.

Razvojno okruženja (Staging) za razvoj vaše aplikacije u realnom okruženju.

Možete da klonirate svoj web sajt i postavite razvojno (Staging) okruženje za nove ideje, nove funkcionalnosti i testirate ih online.

Napravite kopiju vašeg WordPress web sajta, baze podataka i kredencijala. WordPress Toolkit može da kopira podatke između vašeg produkcionog web sajta i svake od odgovarajućih faza vašeg razvojnog (staging) web sajta.

Nakon završenog testiranja jednim klikom možete da sinhronizujete vaše razvojno (Staging) okruženje i pusti te ga u produkciju.

Bezbednost i ažuriranje aplikacije - mislili smo o tome!

Jednim klikom pojačajte zaštitu vašeg sajta (1-Click Hardening), primenite najnovije bezbednosne zakrpe, preporuke i najbolje prakse stručnjaka za bezbednost WordPress-a iz WP Codex i WP security. Odaberite stavke koje želite da uključite za zaštitu vašeg WordPress sajta, kliknite na „Zaštiti“ i završili ste.

Skener za bezbednost vašeg WordPress web sajta primenjuje najnovije bezbednosne zakrpe, preporuke i najbolje prakse stručnjaka za bezbednost WordPress-a iz WP Codex i WP security. Uključite automatsko ažuriranje za nove verzije WordPress-a, dodatke i teme, kako bi ste se bili sigurni da je vaš WordPress web sajt  ažuran i zaštićen od hakerskih napada.

Smart Updates automatski analizira da li ima neophodnih ažuriranja za teme, dodatke, jezike, instalacije WordPress-a vaših sajtova, i instalira ih bez prekida u radu vašeg web sajta. Vaš WordPress sajt mora biti ažuriran i zaštićen kako biste sprečili bezbednosne rizike.

Webshop plugin za online autorizaciju platnih kartica.

Svaki BeotelNet WordPress Hosting paket uključuje pre-integrisan WooCommerce modul za bezbednu online naplatu platnim karticama putem AllSecure platforme za plaćanje.

AllSecure platforme spadaju u najsavremenija globalna rešenja za procesiranje elektronskih plaćanja. Integrisano rešenje za upravljanje rizicima obezbeđuje trgovcu širok spektar filtera za detekciju prevara, kao i aplikacija koje služe ubrzavanju plaćanja i smanjenju broja reklamacija, čineći internet poslovanje bezbednim i komfornim.

WooCommerce moduli uključuju opciju prikazivanja forme za unos podataka o platnim karticama, bez napuštanja vaše online prodavnice. Trgovac ni u jednom trenutku nema pristup kartičnim podacima. AllSecure otvoreno sarađuje sa velikim brojem partnerskih banaka i procesora u Srbiji, regionu i inostranstvu. Nakon aktivacije modula, kontaktirajte AllSecure i dobićete potrebne informacije o tome kako da izvučete maksimum iz svoje online prodavnice. AllSecure će vam pomoći da izaberete jednu ili više banaka u kojima možete otvoriti namenski internet račun na koji će se slivati sredstva naplaćena na vašoj online prodavnici.

Povežite se na AllSecure platnu platformu za nekoliko minuta. Omogućite vašim kupcima, bez obzira odakle dolaze, da bezbedno izvrše plaćanje vaših proizvoda i usluga 24 sata dnevno.

Hosting rešenje napravljeno da zadovolji sve vaše WordPress potrebe!

Single-Sign-On
Administratorima i korisnicima WordPress-a je omogućeno da se direktno prijave iz kontrolnog panela (cPanel) na WordPress stranice, bez potrebe za unosom korisničkog imena i lozinke za administraciju vašeg WordPress web sajta. Takođe, možete upravljati administratorskim nalozima, menjati parametre za pristup, lozinku ili e-mail adrese, i dr. Upravljajte bazom podataka pomoću phpMyAdmin-a, uvoz i izvoz podataka, kreiranje upita, promena lozinke baze podataka, itd., sve pomoću jednostavnog web interfejsa.

Maintenance Mode
Aktivirajte režim održavanja WordPress-a jednim klikom, dok radite razne zadatke poput izrade rezervnih kopija, ažuriranja WordPress-a, dodataka ili tema. Postavite stranicu „Održavanje u toku“, „Uskoro“ ili sl. uz mogućnost prilagođavanja stranice. Napravite prilagođenu stranicu sa odbrojavanjem  samo jednim klikom.

Indeksiranje sajtova
Omogućite ili zabranite pretraživačima (search engine bots) da sakupljaju informacije o vašem web sajtu. Ova opcija omogućava „Obeshrabrivanje pretraživača od indeksiranja web sajta “ u samom WordPress-u, dodaje oznake “noindex, nofollow” u zaglavlju i dodacima web sajta, kao i  Disallow direktivu robots.txt fajlu.

Besplatan SSL sertifikati
Nudimo vam besplatnu i automatizovanu instalaciju SSL sertifikata za sve domene koje hostujete na našim WordPress hosting paketima. Izdavanje sertifikata (CA) radi cPanel, odnosno COMODO. Nije potrebna komplikovana konfiguracija, kao ni e-mail adresa za verifikaciju. Ovi SSL sertifikati se automatski obnavljaju i podržavaju sve glavne Internet pregledače (browser).

Detalji WordPress hosting paketa

  WordPress
Start
WordPress Start
WordPress
Pro
WordPress Pro
WordPress
Master
WordPress Master
Prostor na disku Više informacija 10 GB 30 GB 50 GB
Storage Više informacija Solid State Drive (SSD) Solid State Drive (SSD) Solid State Drive (SSD)
Hostovani DomeniViše informacija 3+3 staging 5+5 staging 10+10 staging
Bandwidth Više informacija neograničeno neograničeno neograničeno
Poddomeni Više informacija neograničeno neograničeno neograničeno
FTP nalozi Više informacija neograničeno neograničeno neograničeno
Hosting platforma cPanel Više informacija      
DDoS zaštita Više informacija      
cPanel 2FA Više informacija      
Dnevni backup Više informacija Svaki dan Svaki dan Svaki dan
WordPress instalacija Više informacija      
WordPress migracijaViše informacija      
Wordpress Webshop PluginViše informacija online plaćanje (Payment Gateway) online plaćanje (Payment Gateway) online plaćanje (Payment Gateway)
WordPress AutoupdatesViše informacija      
Besplatan SSL sertifikat      
Prilagodljiva instalacija Više informacija      
Upravljanje postojećim
instalacijama Više informacija
     
Konzola za upravljanje web sajtovima Više informacija      
1-klik Logovanje Više informacija      
Promena Administratorske lozinke Više informacija      
Administracija baze podataka - phpMyAdmin Više informacija      
Vraćanje rezervnih kopija Više informacija      
Manuelno ažuriranje Više informacija      
Single Site Auto Updates Više informacija      
Upravljanje Search Engine indeksiranjem Više informacija      
Automatsko jačanje zaštite Više informacija      
Zaštita lozinkom Više informacija      
Režim održavanja Više informacija      
Otklanjanje grešaka Više informacija      
Instalacija dodataka i tema Više informacija      
Upravljanje dodacima i temama Više informacija      
Kloniranje Više informacija      
Razvojno okruženje Više informacija      
1-klik jačanje zaštite Više informacija      
Jačanje zaštite više sajtova odjednom Više informacija      
Automatsko ažuriranje više sajtova odjednom Više informacija      
"Security Rollback" Više informacija      
"Smart Updates" Više informacija      
Broj E-Mail naloga Više informacija 100 200 300
Veličina E-mail sandučeta Više informacija Neograničeno Neograničeno Neograničeno
Zajednički kalendar i kontakti Više informacija      
E-mail Forwarder Više informacija      
E-mail Autoresponder Više informacija      
Webmail Više informacija      
SMTP, POP3, IMAP Više informacija      
Arhiviranje E-mail poruka Više informacija      
SPAM zaštita Više informacija      
SSL kriptovana konekcija Više informacija      
Mailing Liste Više informacija Neograničeno Neograničeno Neograničeno
Catch All Više informacija      
Kompatibilnost sa telefonima i tabletimaViše informacija      
SPF Više informacija      
Domain Keys Više informacija      
BoxTrapper Više informacija      
CSV Import (Email & Forwarders) Više informacija      
MySQL baze podataka Više informacija 3 10 15
PHP MyAdmin Više informacija      
MariaDB 10.X.X Više informacija      
Apache 2.X Više informacija      
NGINX Više informacija      
PHP 5.X, 7.X, 8.X Više informacija      
MariaDB 10.X.X Više informacija      
Cache ubrzanje Više informacija      
SSL sertifikat Više informacija      
Javascript Više informacija      
SSI Više informacija      
Besplatan SSL Besplatan SSL cpanel Comodo sertifikat, automatski radi za korisnički sajt sa auto SSL-om
Backup Menadžer Više informacija      
Virus Scanner Više informacija      
cPanel 2FA Više informacija      
Image Manager Više informacija      
Apache Handlers Manager Više informacija      
Hotlink Protection Više informacija      
IP Deny Manager Više informacija      
Index Manager Više informacija      
Leech Protect Više informacija      
Mailman List Manager Više informacija      
Network Tools Više informacija      
Redirect Manager Više informacija      
Change Language      
Web Disk Više informacija      
Directory Privacy Više informacija      
Jednostavni DNS Zone Editor Više informacija      
Napredni DNS Zone Editor Više informacija      
Backup Više informacija      
Webalizer Više informacija      
Raw Logs Statistics Više informacija      
Error Logs Više informacija      
Bandwidth Stats Više informacija      
Disk Usage Viewer Više informacija      
Latest Visitors Više informacija      
Garancija Uptime Više informacija 99,80% 99,80% 99,80%
Help Desk Više informacija      
Tehnička podrška Više informacija      
Pomoć pri migraciji i transferu Više informacija      
Svakodnevni backup Više informacija 30 dana 30 dana 30 dana
Garancija povraćaja novca Više informacija 30 dana 30 dana 30 dana
  Kupite
WordPress Start
Kupite
WordPress Pro
Kupite
WordPress Master

Nepobediva ponuda u svim našim hosting paketima!

1-klik registracija domena

Pronađete jedinstveno ime domena i registrujte ga odmah. Izaberite .RS, .СРБ ili neki od internacionalnih domena.

1-klik instalacija preko 125 aplikacija

Instalirajte sve popularne CMS sisteme kao što su WordPress, Joomla, Drupal, TIPO3 i mnoge druge, jednim klikom.

Najnoviji kontrol paneli

Intuitivni i laki za korišćenje kontrol paneli - cPanel i PLESK, za administriranje vašeg sajta preko Weba.

SSL sertifikati

Veliki izbor SSL sertifikata, različitih karakteristika i cena. Besplatan SSL Comodo i Let's Encrypt sertifikat, automatski radi za korisnički sajt.

SitePro Web builder

Napravite sami svoj sajt za 30 minuta uz besplatan SitePro Web Builder. Iskoristite veliki broj profesionalnih templejta.

Besplatan transfer domena

Besplatan transfer vašeg domena kod BeotelNeta – brzo i jednostavno. Vi samo inicirajte proceduru, mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Besplatna migracija web sajta

Mi ćemo prebaciti vaš sajt sa servera nekog drugog provajdera na naše servere besplatno, bez prekida u radu!

DDoS zaštita

Mi brinemo o bezbednosti naših korisnika i njihovih web sajtova. Zaštitićemo Vas od napada i pokušaja zloupotrebe.

24/7/365 monitoring i podrška

Svojim korisnicima pružamo stručnu hosting podršku, koja je dostupna 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji, 365 dana u godini.

99,9% uptime garancija

Ponosni smo što možemo da ponudimo i garantujemo dostupnost naših servisa od 99.9%!

Sopstveni Data Centar

BeotelNet poseduje svoj Data Centar i upravlja svojom kompletnom infrastrukturom. Najsavremenija tehnika garantuje vrhunsku uslugu.

ISO 27001

BeotelNet poseduje Sistem za upravljanje sigurnošću informacija (ISMS) prema standardu ISO/IEC 27001:2013.
Besplatna migracija sajta

Besplatna migracija web sajta

Mi ćemo prebaciti vaš sajt bez prekida u radu!

Novim korisnicima naših hosting paketa nudimo besplatnu migraciju web sajta. Naš iskusni tim obaviće za Vas sav posao oko preseljenja vašeg web sajta (prebacivanje fajlova, baze, skripti, e-mail naloga, korisničkih naloga itd.), proveriti, osigurati i bekapovati sve vaše podatke, i to bez prekida u radu sajta!

Saznajte više!

Sve omiljene hosting aplikacije su Vam na dohvat ruke

Instalirajte u jednom kliku aplikacije za pravljenje i održavanje sajtova.
Treba Vam CMS? Joomla, Drupal, Wordpress su Vam dostupni na klik.

Na raspolaganju Vam je više od 125 aplikacija sa cPanel/Linux hostingom.

Ažurirajte vaš web sajt preko mobilnog telefona!
cPanel - koristite mobilni telefon za sve poslove u vezi vašeg hosting naloga na cPanelu kod BeotelNeta, od najjednostavnijih do najsloženijih.

Google Play Apple Store

Pitanja i odgovori

WordPress je najpopularniji sistem za upravljanje sadržajem (CMS) otvorenog koda na svetu. Bilo da ste početnik ili ste stručnjak za razvoj web sajtova, WordPress vam olakšava pravljenje, uređivanje i upravljanje različitim vrstama web sajtova. WordPress je napravio i održava tim svetskih stručnjaka i programera. Od pokretanja 2003. godine WordPress je se nadograđuje, dorađuje i unapređuje, u nastojanju da korisnicima pruži najbolje moguću karakteristike i učinak. Ovo su samo neki od razloga zbog kojih je WordPress najčešći izbor stručnjaka za razvoj web sajtova, među firmama, E-commerce rešenja, ali i kod početnika koji prvi put prave svoj web sajt. Zaključak je da je WordPress pravo rešenje za koje postoji mnogo dodataka i alata potrebnih za pravljenje web sajtova koji zadovoljavaju različite potrebe.

BeotelNetovi WordPress hosting paketi nude vam sve potrebne alate za instalaciju i upravljanje vašim WordPress web sajtovima. Baš kao i WordPress, naši hosting serveri su konfigurisani za jednostavno korišćenje i vrhunske performanse.

Naši WordPress hosting paket dolaze sa unapred pripremljenom instalacijom, tako da ne morate da brinete o preuzimanju WordPress -a, prebacivanju na server i konfigurisanju. Sve što treba da uradite je da odaberete opcije koja vam odgovaraju, unesete podatke za WordPress web sajt, u roku od nekoliko trenutaka instalacija će biti završena, a vaš web sajt spreman, možete da dodajete novi sadržaj.

Preko 25 godina iskustva za vaš hosting!

Pre nego što se odlučite za web hosting paket, treba da se odlučite za hosting kompaniju kojoj ćete ukazati poverenje.
Do sada nam je poverenje ukazalo više desetina hiljada korisnika domena i sajtova, firmi i privatnih korisnika, na našim Linux i Windows hosting serverima.

Pored toga, imate mogućnost da vaš WordPress sajt hostujete na našim serverima koji imaju vrhunske performanse. Zašto je to važno? Izbor hosting provajdera ima direktan uticaj na performanse vašeg web sajta. Studije su pokazale da stranice koje se brže učitavaju imaju bolje rangiranje kod pretraživača i veće stope konverzije.

Dok neke firme zakupljuju servere kod drugih ili iznajmljuju tehničku podršku, mi smo ponosni jer posedujemo svoj Data Centar i upravljamo našom kompletnom infrastrukturom, serverima, našim softverom, brinemo o bezbednosti, i pružamo našim korisnicima stručnu hosting podršku, koja je dostupna 24/7/365 u toku godine. Osim toga, uložili smo značajna sredstva u novu tehnologiju, ponosni smo što možemo da ponudimo dostupnost od 99.9% kao garanciju. U BeotelNetov hosting možete biti sigurni.

Digitalno, on-line plaćanje, postaje sve zastupljenije, sve jednostavnije i brže. Ukoliko imate manji ili veći biznis, a želite da vašim kupcima omogućite da bezbedno i jednostavno plaćaju putem vašeg Webshop-a, BeotelNet ima rešenje za vas. Nudimo vam Wordpress hosting pakete sa preinstaliranim WordPress Plugin-om koji ima mogućnost integracije sa platformom za on-line plaćanje (Payment Gateway).

Otvorite svoj Webshop pomoću AllSecure Open Plugin-a, dodatka koji omogućava jednostavnu i brzu integraciju Wordpress-a, odnosno WooCommerce sistema sa AllSecure platformom za online plaćanje (Payment Gateway). Vaši klijenti imaće mogućnost da bezbedno plaćaju online sve vaše usluge i proizvode kreditnim karticama.. 

Pomoću ovog plugin-a za WordPress, integraciju vašeg Webshop-a sa AllSecure sistemom možete završiti za samo nekoliko minuta, sledeći uputstvo. Nakon postavljanja i testiranja funkcionalnosti vaše Internet prodavnice, popunite zahtev za prelazak u produkciju.

Wordpress hosting za sigurna onlajn plaćanja!

BeotelNet-ISP koristi "kolačiće" (eng. cookies) radi poboljšanja korisničkog iskustva, funkcionalnosti sajta, analize posete sajtu i marketinških aktivnosti.
Daljim korišćenjem sajta smatraće se da ste obavešteni o načinu upotrebe "kolačića" i sadržaju Politike privatnosti. Više o politici "kolačića" pročitajte ovde.
U redu

Podrška Podrška:

Služba Radno vreme Telefon E-mail
Hosting prodaja i registracija domena Radnim danima 08-16 011 4255 134 domeni@
isp.beotel.net
Hosting podrška Radnim danima 09-17,
E-mail podrška 00-24
011 4255 122 hosting@
isp.beotel.net

Uplatna mesta Uplatna mesta BeotelNeta:

Beograd Bulevar vojvode Mišića 37, Senjak 011/4255-000 Ponedeljak - petak od 09h do 17h
Niš Strahinjića Bana 3 (lokal 16 u prizemlju) 018/3200-000 Ponedeljak - petak od 08h do 19h, subotom od 09h do 14h
Novi Sad, Maksima Gorkog 2 021/386-0000 Ponedeljak - petak od 08h do 20h, subotom od 09h do 14h