one px fb code

Zaštita privatnosti podataka (WHOIS zaštita domena)

Servis koji štiti vaše podatke u javno dostupnoj WHOIS bazi podataka.

Vaši kontakt podaci kao što su ime i prezime (za fizička lica) i poslovno ime, sedište i matični broj (za pravna lica) neće biti javno dostupni. Ova usluga se doplaćuje prilikom registracije domena 600 Dinara za nacionalne, odnosno 660 dinara za internacionalne domene.

Kada prilikom registracije domena odaberete zaštita privatnosti (WHOIS zaštita) za vaš domen kod BeotelNeta, zaštitićete vašu privatnosti i izbeći da javno dostupni podaci o vašem domenu iz WHOIS baze podataka budu zloupotrebljeni.

Zaštita privatnosti podataka (WHOIS zaštita domena) za vaš domen omogućava da sakrijete vaše lične podatke ili podatke vaše firme od spamera, hakera, botova, ili bilo koga drugog ko bi mogao da ih zloupotrebi. Na ovaj način vaš sajt će biti bezbedniji, a privatnost vaših podataka neće biti ugrožena.

Poručivanjem usluge WHOIS zaštite privatnosti podaci o vlasniku domena će biti potpuno sakriveni od javnosti.

Funkcionalnosti

 • Sakriva vaše informacije u Whois bazi
 • Štiti od krađe identiteta
 • Sprečava spam poruke za vaš domen
 • Odvraća hakere od otimanja imena vašeg domena
 • Sakriva sve lične podatke
Zaštitite svoj domen za samo 600 dinara godišnje!

WHOIS Pretraga

WHOIS Provera Domena

Pretraga domena

Pretražite i registrujte odmah domaće i internacionalne domene
.RS1.880 RSD1.485 RSD
.CO.RS875 RSD
.COM1.250 RSD
.NET1.300 RSD
.ORG1.410 RSD
.INFO2.150 RSD


 • Transfer domena
 • TRANSFER DOMENA

  Transfer domena kod BeotelNeta – brzo i jednostavno.

  • Nepobedivi hosting paketi!
  • Najbolje cene
  • 24/7 podrška


Upravljajte vašim domenom jednostavno koristeći naše cPanel i Plesk control panele.
Prebacite vaš web sajt brzo i jednostavno.

Zašto da izaberete BeotelNet?

Prvi registar domena u Srbiji

BeotelNet je prvi i jedan od najvećih registara domena u Srbiji. Sve više korisnika veruje nama, više nego drugim provajderima domena. Pravo ime vašeg domena može da bude ključ za dalji uspeh, ne gubite vreme, registrujte se kod najboljih.

Najveći izbor domena na Internetu

Svaki put kada unesete ime u našem polju za pretragu domena, mi tražimo najveći izbor imena za vaš domen. Nema boljeg mesta da pronađete pravo ime domena za vaš posao.

Najbolja podrška 24/7

Zbunjeni ste, nešto vam nije jasno? Naši profesionalni, prijateljski nastrojeni stručnjaci za domene su tu da vam pomognu. Pozovite nas na (011) 4255 134 ili pošaljite email na domeni[@]isp.beotel.net

Registrujte nove domene ili preselite postojeće domene direktno kod BeotelNeta.

 • Podržane kartice
 • Banca Intesa logo
 • Plaćanje se može obaviti platnom karticom na sajtu, gotovinskom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci, e-bank nalogom, virmanom ili deviznim transferom iz inostranstva.

 • Verified online

Pitanja i odgovori

WHOIS je baza podataka svih registrovanih domena u svetu, koja uključuje razne informacije - imena, adrese i druge podatke o njihovim vlasnicima. ICANN (Internet korporacija za dodeljena imena i brojeve) zahteva od ovlašćenih registara da objave ove informacije u WHOIS bazi, čim se domen registruje.

Ova usluga može vam pomoći kako bi proverili ko je vlasnik nekog domena, odnosno, da li je još uvek dostupan ili ne.

Međunarodni propisi zahtevaju popunjavanje važećih kontakt informacija prilikom registracije domena, kao i da te informacije budu dostupne svima. WHOIS zapis za domen prikazuje ime, adresu i e-mail adresu, svakom ko ima pristup javnim WHOIS servisima. WHOIS zaštita privatnosti sakriva vaše lične podatke na javno dostupnim WHOIS serverima koje svako može da pretražuje.

Aktivacijom WHOIS zaštite smanjićete SPAM poruke i osigurati potpunu privatnost ličnih podataka. Usluga WHOIS zaštite je dostupna prilikom registracije nacionalnih .RS domena, kao i internacionalnih domena.

WHOIS zaštita privatnosti podataka je zaštita podataka vlasnika domena koja omogućava da vaše informacije ne budu dostupne svima, odnosno da budu sakrivene prilikom WHOIS upita. One se čuvaju u tajnosti i zaštićene su od strane RNIDSa, odnosno internacionalnog registra domena, čije se kontakt informacije prikazuju, pružajući vam na taj način najviši nivo zaštite.

Ova vrsta zaštite podataka funkcioniše na isti način kao mogućnost da vaš telefonski broj nije javno dostupan, odnosno ne nalazi se u telefonskom imeniku. Na ovaj način sprečava se zloupotreba vaše adrese, telefona i drugih privatnih informacija, čime vas štiti od krađe identiteta, spam poruka vezanih za vaš domen i mogućeg preotimanja imena vašeg domena.

WHOIS zaštita privatnosti podataka aktivira se prilikom registracije domena, i traje koliko i registracija vašeg domena, odnosno ističe istog dana kada ističe i vaš domen.

Da biste aktivirali WHOIS zaštitu, morate imati registrovan domen preko BeotelNeta, odnosno možete ovu opciju poručiti prilikom registracije novog domena.

Postoji mogućnost aktiviranja WHOIS zaštite privatnosti podataka za domen koji je već registrovan i postoji već na Internetu bez ove vrste zaštite, Aktivacijom usluge WHOIS zaštite privatnosti za već registrovani domen, datum isteka ove usluge će biti vezan za datum isteka registracije domena.

Najefikasnija zaštita informacija je da se WHOIS zaštita privatnosti podataka aktivira prilikom prve registracije domena. Ova usluga se doplaćuje prilikom registracije domena 600 Dinara za nacionalne, odnosno 660 dinara za internacionalne domene.

Zaštita privatnosti kroz WHOIS zaštitu vam daje potpunu kontrolu nad vašim domenom, štiti vas od krađe identiteta, spam poruka vezanih za vaš domen i mogućeg preotimanja imena vašeg domena.