promo banner

Pogledajte ostale akcije

NON STOP!

Profesionalna tehnička podrška.

Pozovite nas na 011 4255 155 ili nam pošaljite e-mail na support(@)isp.beotel.net. Tu smo zbog Vas!

SAZNAJTE VIŠE

Optički internet (Fiber To The Home) predstavlja način realizacije pristupa internetu preko optičke infrastrukture BeotelNeta do lokacije korisnika sa brzinom download-a do 1000 Mb/s i upload-a do 100 Mb/s. Usluga je teritorijalno ograničena i u zavisnosti od infrastrukturne pokrivenosti BeotelNeta, neophodno je ispitati tehničke mogućnosti Servis je asimetričan i nema zagarantovanu brzinu.

VDSL internet (Very-high-bit Digital Subscriber Line) je tehnologija koja omogućava brz i stalan pristup internetu bez ograničenja protoka putem aktivne telefonske linije Telekoma Srbija, sa brzinom download-a do 100 Mb/s i upload-a do 10 Mb/s, pri čemu telefonska linija ostaje slobodna za telefoniranje bez zauzeća. Servis je asimetričan i nema zagarantovanu brzinu.

WIFI internet (Bežični internet) - predstavlja način realizacije pristupa internetu preko stalne veze uspostavljene između bazne stanice BeotelNeta i lokacije korisnika, bez ograničenja protoka, sa brzinom download-a do 50 Mb/s i upload-a do 5 Mb/s. Usluga je teritorijalno ograničena i u zavisnosti od infrastrukturne pokrivenosti BeotelNeta, neophodno je ispitati tehničke mogućnosti Servis je asimetričan i nema zagarantovanu brzinu.

ADSL internet (Asymmetric Digital Subscriber Line) je tehnologija koja omogućava brz i stalan pristup Internetu bez ograničenja protoka putem aktivne telefonske linije Telekoma Srbija, sa brzinom download-a do 20 Mb/s i upload-a do 1 Mb/s, pri čemu telefonska linija ostaje slobodna za telefoniranje bez zauzeća. Servis je asimetričan i nema zagarantovanu brzinu.

Deklarisane brzine paketa predstavljaju maksimalne moguće za izabrani paket i zavise od tehničkih mogućnosti korisnika, kao i tehnologije prenosa podataka koja se koristi.

Realizacija usluga zavisi od tehničkih mogućnosti i kapaciteta BeotelNet mreže, koji se proveravaju pre zasnivanja pretplatničkog ugovora.

Migracioni kod – MIK broj predstavlja mogućnost da se na vrlo jednostavan način izvrši prelazak sa jednog internet provajdera na drugog, bez gubitka ADSL porta.

Povezivanje više računara - moguće je priključiti više računara korišćenjem WiFi rutera koji pored bežične konekcije ima mogućnost priključenja do 4 računara putem LAN porta.

Svaki BeotelNetov korisnik dobija javnu IP adresu. Paketi u osnovnoj ponudi podrazumevaju dodeljivanje dinamičke IP adrese, što znači da prilikom svake konekcije na internet, računar (router) dobija različitu IP adresu.

Statička IP adresa je potrebna za pristup računaru/mreži sa udaljene lokacije ili podizanje javno dostupnog servera (http, ftp,mail, …). Korišćenje statičke adrese se dodatno naplaćuje.
Dinamička IP adresa je dovoljna ukoliko se koriste samo klijentske aplikacije i ne postoje realne potrebe za jedinstvenom IP adresom.
Download je razmena podataka koje vaš računar prima sa interneta ili sa informacionog servera - dolazni saobraćaj.
Upload je razmena podataka koji se sa vašeg računara šalju ka internetu ili informacionom serveru - odlazni saobraćaj.

BeotelNet-ISP koristi "kolačiće" (eng. cookies) radi poboljšanja korisničkog iskustva, funkcionalnosti sajta, analize posete sajtu i marketinških aktivnosti.
Daljim korišćenjem sajta smatraće se da ste obavešteni o načinu upotrebe "kolačića" i sadržaju Politike privatnosti. Više o politici "kolačića" pročitajte ovde.
U redu