x

Molimo da popunite sledeće podatke:

Popunite kontakt podatke:

Podaci o lokaciji na kojoj se prijavljuje usluga:


Detalji dodatnih usluga


Kako ste saznali za naše usluge?

Upotreba podataka i politika privatnosti 

Internet ponuda za pravna lica. Brzine do 1 Gb/s!

30 Mb/s Internet
 • do 30/4 Mb/s
 • Ugovorna obaveza:

Izaberite dodatne
usluge i uštedite:

1699 RSD

849 RSD * * prvih 6 meseci
100 Mb/s Internet
 • do 100/10 Mb/s
 • Ugovorna obaveza:

Izaberite dodatne
usluge i uštedite:

2199 RSD

990 RSD * * prvih 6 meseci
200 Mb/s Internet
 • do 200/20 Mb/s
 • Ugovorna obaveza:

Izaberite dodatne
usluge i uštedite:

1899 RSD

1249 RSD * * prvih 6 meseci
500 Mb/s Internet
 • do 500/50 Mb/s
 • Ugovorna obaveza:

Izaberite dodatne
usluge i uštedite:

3899 RSD

1949 RSD * * prvih 6 meseci
1000 Mb/s Internet
 • do 1000/100 Mb/s
 • Ugovorna obaveza:

Izaberite dodatne
usluge i uštedite:

4499 RSD

2499 RSD * * prvih 6 meseci
 • Svi paketi dobijaju Besplatan WiFi ruter na korišćenje.
 • 24/7 tehnička podrška
 • Sve cene su izražene u dinarima, bez uračunatog PDV-a.
 • Navedene cene paketa su u okviru promotivne ponude koja traje do 31. maja 2022. godine.
 • Opcija dodatne aktivacije i korišćenja jedne statičke IP adrese iznosi 430,00 dinara mesečno.
  Ukoliko vam je potreban opseg od 8 IP adresa, cena naknade iznosi 1.200,00 dinara mesečno.

NON STOP!

Profesionalna tehnička podrška.

Pozovite nas na 011 4255 155 ili nam pošaljite e-mail na support(@)isp.beotel.net. Tu smo zbog Vas!

 • Promena provajdera – Migracioni kod

  Da biste bez ikakvog prekida usluge prešli na VDSL ili ADSL paket BeotelNeta, potrebno je da od svog provajdera zatražite MIK (migracioni kod), a zatim popunite prijavu za promenu provajdera.

  Za sva pitanja u vezi promene provajdera pozovite nas na 011/4255-000.

Isporuka
na Vašu adresu

Potpuno besplatno isporučujemo na Vašu adresu paket za aktivaciju korisničkog Ugovora!

Ukoliko niste u mogućnosti da posetite naše prodajno mesto, u roku od jednog radnog dana dostavljamo na Vašu adresu sve što je potrebno za povezivanje na VDSL i ADSL Internet. Isporuka na kućnu adresu je posebno pogodna za korisnike koji u blizini nemaju prodajno mesto BeotelNeta.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 011/4255-000 ili putem e-mail-a:
adsl-info(@)isp.beotel.net.

SAZNAJTE VIŠE

Optički internet (Fiber To The Home) predstavlja način realizacije pristupa internetu preko optičke infrastrukture BeotelNeta do lokacije korisnika sa brzinom download-a do 1000 Mb/s i upload-a do 100 Mb/s. Usluga je teritorijalno ograničena i u zavisnosti od infrastrukturne pokrivenosti BeotelNeta, neophodno je ispitati tehničke mogućnosti Servis je asimetričan i nema zagarantovanu brzinu.

VDSL internet (Very-high-bit Digital Subscriber Line) je tehnologija koja omogućava brz i stalan pristup internetu bez ograničenja protoka putem aktivne telefonske linije Telekoma Srbija, sa brzinom download-a do 100 Mb/s i upload-a do 10 Mb/s, pri čemu telefonska linija ostaje slobodna za telefoniranje bez zauzeća. Servis je asimetričan i nema zagarantovanu brzinu.

WIFI internet (Bežični internet) - predstavlja način realizacije pristupa internetu preko stalne veze uspostavljene između bazne stanice BeotelNeta i lokacije korisnika, bez ograničenja protoka, sa brzinom download-a do 50 Mb/s i upload-a do 5 Mb/s. Usluga je teritorijalno ograničena i u zavisnosti od infrastrukturne pokrivenosti BeotelNeta, neophodno je ispitati tehničke mogućnosti Servis je asimetričan i nema zagarantovanu brzinu.

ADSL internet (Asymmetric Digital Subscriber Line) je tehnologija koja omogućava brz i stalan pristup Internetu bez ograničenja protoka putem aktivne telefonske linije Telekoma Srbija, sa brzinom download-a do 20 Mb/s i upload-a do 1 Mb/s, pri čemu telefonska linija ostaje slobodna za telefoniranje bez zauzeća. Servis je asimetričan i nema zagarantovanu brzinu.

Deklarisane brzine paketa predstavljaju maksimalne moguće za izabrani paket i zavise od tehničkih mogućnosti korisnika, kao i tehnologije prenosa podataka koja se koristi.

Realizacija usluga zavisi od tehničkih mogućnosti i kapaciteta BeotelNet mreže, koji se proveravaju pre zasnivanja pretplatničkog ugovora.

Migracioni kod – MIK broj predstavlja mogućnost da se na vrlo jednostavan način izvrši prelazak sa jednog internet provajdera na drugog, bez gubitka ADSL porta.

Povezivanje više računara - moguće je priključiti više računara korišćenjem WiFi rutera koji pored bežične konekcije ima mogućnost priključenja do 4 računara putem LAN porta.

Svaki BeotelNetov korisnik dobija javnu IP adresu. Paketi u osnovnoj ponudi podrazumevaju dodeljivanje dinamičke IP adrese, što znači da prilikom svake konekcije na internet, računar (router) dobija različitu IP adresu.

Statička IP adresa je potrebna za pristup računaru/mreži sa udaljene lokacije ili podizanje javno dostupnog servera (http, ftp,mail, …). Korišćenje statičke adrese se dodatno naplaćuje.
Dinamička IP adresa je dovoljna ukoliko se koriste samo klijentske aplikacije i ne postoje realne potrebe za jedinstvenom IP adresom.
Download je razmena podataka koje vaš računar prima sa interneta ili sa informacionog servera - dolazni saobraćaj.
Upload je razmena podataka koji se sa vašeg računara šalju ka internetu ili informacionom serveru - odlazni saobraćaj.

BeotelNet-ISP koristi "kolačiće" (eng. cookies) radi poboljšanja korisničkog iskustva, funkcionalnosti sajta, analize posete sajtu i marketinških aktivnosti.
Daljim korišćenjem sajta smatraće se da ste obavešteni o načinu upotrebe "kolačića" i sadržaju Politike privatnosti. Više o politici "kolačića" pročitajte ovde.
U redu