Office white logo Business Essentials Business Business Premium
Kompletni, instalirani Office programi Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher i OneNote na najviše 5 PC ili Mac računara.
Office na tablet računarima i telefonima za kompletan, instaliran Office na najviše 5 tablet računara i 5 telefona.
Office Online uključujući Word, Excel i PowerPoint.
Skladištenje i deljenje datoteka uz 1 TB prostora po korisniku.
E-pošta, kalendar i kontakti poslovne klase sa prijemnim poštanskim sandučetom od 50 GB.
Neograničeni sastanci na mreži, konferencije putem razmene trenutnih poruka i HD video konferencije. Obuhvata aplikaciju Skype za posao.
Društvena mreža Yammer za zaposlene, koja pomaže saradnju između sektora, lokacija i aplikacija.
Probajte Office 365  
Aktivacija i implementacija se obavljaju po ceni od XXX po licenci. Možete to i samostalno uraditi, uputstvo je OVDE.

OFFICE 365 čine:
Organizacije koriste SharePoint za pravljenje sajtova. Može ga koristiti kao sigurno mesto za čuvanje fajlova, organizaciju, deljenje. Pristup moguć sa bilo kog uređaja. Sve što vam treba je pretraživač, kao Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome ili Firefox.Exchange Server je postao najpouzdanije i najefikasnije biznis email rešenje, koriste ga hiljade organizacija svih veličina. Sa svakom novom verzijom, Microsoft unapređuje funkcionalnosti, čuvajući dobre strane i, generalno, stalno podiže stabilnost aplikacije.Dostupnost vaših fajlova sa bilo koje tačke, bilo kog uređaja, sa Microsoft OneDrive-om. Delite ih sa bilo kime iz vašeg života ili posla. OneDrive je preinstaliran na Win 10, i radi savršeno na svim uređajima. Pristupite i delite fotke na PC-ju, Mac-u, Android-u i iOS-u.Skype za biznis je alat za instant slanje poruka i online audio/video sastanke. Dozvoljava vam "chat and meet" sa vašim kolegama, bilo u kancelariji ili širom celog sveta. Skype za biznis je dostupan uz Online Essentials i Business Premium plan Office-a 365.Skinite i instalirajte vaš Office 365 paket aplikacija na vaš računar, besplatno. Uključene su sve aplikacije koje čine paket, u Trial modu, tako da možete da se upoznate sa svim prednostima ovog jedinstvenog skupa biznis alata.Svaki put kada update aplikacije bude pušten Microsoft kreira novu verziju Office-a 365 i postavlja je na Internet. Nova verzija sadrži sve update-e za taj mesec, nadovezano na novine od prošlog meseca. Svaka novija verzija biće dostupna narednih 12 meseci.Office 365 dobijate sa podrazumevanom licencom za svakog korisnika na do 5 uređaja. Ovo naravno možete uvek promeniti i proširiti ukoliko vam je potrebno. Pročitajte više o licenciranju i broju korisnika.Proces aktivacije i implementacije Office-a 365 možete izvršiti samostalno ili angažovati nas da to uradimo umesto vas. Pročitajte više o cenama aktiviranja i implementiranja.

BeotelNet-ISP doo je 25. maja 2018. izmenio Politiku privatnosti podataka. Izmenjene informacije možete pogledati ovde.
BeotelNet-ISP doo koristi "kolačiće" (eng. Cookies) za analizu posete sajtu i marketinške aktivnosti. Daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa upotrebom "kolačića" i Politikom privatnosti.

Prihvatam